Jan Höglund muistuttaa, että energiayhtiö on monipuolinen työnantaja.
Karolina Isaksson

Herrfors hakee kesätyöntekijöitä

Kesätyösesonki lähestyy, ja tänäkin vuonna Herrfors tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä runsaalle tusinalle opiskelijoita. Työpaikat ovat Pietarsaaressa, Kolpissa ja Ylivieskassa.

”Energiayhtiö on monipuolinen työnantaja. Voimme tarjota kesätöitä laajalta kentältä, joka sisältää mm. asiakaspalvelun, taselaskennan, sähköverkot ja voimalat”, kertoo Herrforsin henkilöstöpäällikkö Jan Höglund.

Herrforsin kesätyöt on suunnattu ensi sijassa yli 18-vuotiaille, jo jonkin matkaa opinnoissaan edenneille nuorille. Asiakaspalvelussa on osattava sekä suomea että ruotsia.

Hakemuksia saapuu vuosi vuodelta enemmän. Hakemus on toimitettava Herrforsin verkkosivujen kautta viimeistään perjantaina 28. helmikuuta. Useimmat kesätyöt sijoittuvat kesä-, heinä- ja elokuulle.

”Osa aloittaa jo toukokuussa ja joku voi jatkaa vielä syyskuulle, mutta pääasiassa tarvitsemme kesätyöntekijöitä lomakaudella.”

Varsinaisten kesätöiden lisäksi Herrfors tarjoaa lyhyitä kesätyöjaksoja työntekijöidensä lapsille, jotka pääsevät kokeilemaan työelämää parin viikon ajaksi.