2 | 2021 | fi
Matkapuhelimen loppumaton maailma - Katternö Digital 2 | 2021
Ainoa varma asia on muutos - Katternö Digital 2 | 2021
”Olemme valmiina” - Katternö Digital 2 | 2021
Anja-Lovisa ja Finn laskevat päiviä - Katternö Digital 2 | 2021
Onko vety uusi kulta? - Katternö Digital 2 | 2021
Matkapuhelujen syntysijoilla - Katternö Digital 2 | 2021

Katternö-konsernin videot

 

<
>

Minun energiani – kuvauksia henkilökohtaisista voimanlähteistä

 

Johanna Gripenberg

Luonto ja liikunta ovat tärkeimmät energianlähteeni. Ne yhdistyvät suunnistuksessa, joka on meillä koko perheen harrastus. Suunnistus tarjoaa haastetta kropalle ja päälle ja on antanut perheelle mahdollisuuden matkustaa ja nähdä kauniita paikkoja eri puolilla Suomea ja myös Ruotsia. Osallistuin viime elokuussa Venlojen Viestiin Rovaniemellä, jossa juoksin yhden neljästä osuudesta. Olen ylpeä siitä, että pääsin hyväksytysti maaliin. Aika ei ole niin tärkeä.

Liikunnan jälkeen olen hyvä varastoimaan energiaa. Voin maata sohvalla tekemättä mitään.

Kun akussani on vain vähän energiaa, sallin itseni olla väsynyt. Olen perusluonteeltani positiivinen ja luotan siihen, että huomenna on taas uusi päivä.

Koronapandemia on rasittanut meitä kaikkia. Työssäni olemme kollegat olleet toistemme apuna, ja on tuntunut hyvältä, kun väestö on kantanut vastuunsa tartuntojen leviämisen rajoittamisesta. Kukaan ei korjaa tätä yksin, mutta yhdessä pääsemme kyllä eteenpäin.

Kun kaikki tämä on ohi, haaveilen lähteväni Tukholmaan nauttimaan musikaalista.

Nina Hietanen

Jouduimme viime vuonna kaikki suuntaamaan ajatukset uusille urille. Vaikka tilanne on monin tavoin haastava, se on myös opettanut uutta. Aina kun olen mukana ratkaisemassa ongelmaa, saan uutta energiaa. Liikunnanopetus etänä kuulosti aluksi vieraalta, mutta sekin on yllätyksekseni toiminut oikein hyvin. Olemme voineet hyödyntää tekniikkaa toistemme kanssa viestimiseen ja uusien ja hauskojen tapojen kehittämiseen liikuntaan ja lihasten vahvistamiseen.

Suurimpia energianlähteitäni on se, kun voin osaltani auttaa ihmisiä oppimaan uusia asioita ja kehittymään. Tämä koskee sekä ammattiani opettajana että rooliani valmentajana nuorille, jotka harrastavat telinevoimistelua vapaa-aikanaan.

Energiani syntyy yhdessä muiden ihmisten kanssa, apuna ovat myös kolmen koiraani, joiden kanssa liikun päivittäin. Toisinaan haluan silti olla ihan yksin, mielellään pilkkopimeässä metsässä. Silloin voin nauttia niistä hiljaisista äänistä, jotka tavallisesti jäävät päivän hälinän jalkoihin.

Aja Lund

Seitsemänhenkisessä perheessäni riittää energiaa, mutta olemme kaikki aika itsenäisiä.

Sekä minä että mieheni haluamme syventyä omiin projekteihimme, ja lapsemme näyttävät perineen tämän piirteen. Juoksentemme ympäriinsä samassa talossa, mutta meillä on kaikilla omat projektimme. Vilinä ilahduttaa minua, en pidä pysähtyneisyydestä.

Itse saan paljon energiaa hyvistä keskusteluista ihmisten kanssa. Imen itseeni vaikutelmia, ehkä koska minulla on kyky vastaanottaa niitä. Minulle energia syntyy kontrasteista ja vastakohdista. Jotkin keskustelut voivat myös viedä minulta energiaa. Kun haluan palautua, paras tapa minusta on järjestellä tavaroitani ja viettää aikaa niiden parissa.

▼ Visa fler... ▼