2 | 2019 | fi

Katternö-konsernin videot

 

<
>

Minun energiani – kuvauksia henkilökohtaisista voimanlähteistä

 

Osmo Ojala

Minun energiatasoni on aika tasainen, ja ylläpidän sitä liikunnalla ja liikkumalla ihmisten parissa. Saan arkiliikuntaa kesäisin puutarhatöissä ja talvisin lumitöissä. Se on monin tavoin palkitsevaa, ja minä kuulun niihin harvoihin, joiden mielestä siivoaminen on mukavaa, koska siinä tulokset näkyvät heti. Aiemmin kun minun piti kirjoittaa pääkirjoitus jostain monimutkaisesta ilmiöstä, lähdin usein kävelylle. Päästyäni Järviseututalon kohdalle ajatukset olivat yleensä loksahtaneet paikoilleen.

Joskus on mukava katsella, kun toiset liikkuvat. Vietän aika paljon aikaa penkkiurheilijana paikallisissa jalkapallo-otteluissa.

Täällä Pietarsaaressa ruodin ajankohtaisia asioita kahdessa kahviporukassa, ja viime kesänä osallistuin vaimon kanssa suureen Rotary-konferenssiin Hampurissa. Hauskat, sattumanvaraiset ihmisten kohtaamiset antavat tosi paljon energiaa. Samoin kuin pojan kolmilapsisen perheen seuraaminen.

Maria Sorvisto

Tiesin kyllä suunnilleen, mitä uudessa työssäni oli odotettavissa, mutta silti olen yllättynyt siitä, että Ylivieskassa tapahtuu niin uskomattoman paljon juuri nyt. Kalenterini on usein täynnä kokouksia ja tapahtumia, mutta työmotivaatio pysyy helposti huipussaan, kun saa työskennellä kasvavassa ja hyvinvoivassa kaupungissa.

Hans Mäenpää

Saan tavoitteistani energiaa nousta ylös treenaamaan joka aamu klo 4.30, juuri ennen herätyskellon hälytystä. On motivoivaa huomata, että voin yhä kehittyä, 39-vuotiaana. Pyrin tulevalla hiihtokaudella vähintään 40 parhaan joukkoon joka hiihtokisassa, johon osallistun. Veljenpoikani Viktor ja Hannes väittävät päihittävänsä minut tänä talvena, mutta teen kaikkeni pitääkseni heidät takanani ainakin, kunnes mittarissani on 40 vuotta.

▼ Visa fler... ▼