Katternö-konsernin videot

 

<
>

Minun energiani – kuvauksia henkilökohtaisista voimanlähteistä

 

Aja Lund

Seitsemänhenkisessä perheessäni riittää energiaa, mutta olemme kaikki aika itsenäisiä.

Sekä minä että mieheni haluamme syventyä omiin projekteihimme, ja lapsemme näyttävät perineen tämän piirteen. Juoksentemme ympäriinsä samassa talossa, mutta meillä on kaikilla omat projektimme. Vilinä ilahduttaa minua, en pidä pysähtyneisyydestä.

Itse saan paljon energiaa hyvistä keskusteluista ihmisten kanssa. Imen itseeni vaikutelmia, ehkä koska minulla on kyky vastaanottaa niitä. Minulle energia syntyy kontrasteista ja vastakohdista. Jotkin keskustelut voivat myös viedä minulta energiaa. Kun haluan palautua, paras tapa minusta on järjestellä tavaroitani ja viettää aikaa niiden parissa.

Tilde Hellund

Näin koulussa monta vuotta sitten julisteen, jossa sanottiin, että Pedersöre FF perustaisi minun ikäisilleni tyttöjoukkueen. Joukkueessa oli kivaa heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien, ja vaikka olen harrastanut monia urheilulajeja, mm. voimistelua, jääkiekkoa ja ratsastusta, jalkapallo on aina ollut hauskinta.

Ottelua edeltävänä iltana minun on joskus vaikea nukahtaa. Jännitän monenlaisia asioita, varsinkin koulussa kokeita. Olen jalkapallossa saanut harjoitella jännityksen hallintaa. Tiedän, että jännitys laukeaa ottelun päästyä vauhtiin. Samoin käy, kun koe alkaa, jännittäminen hellittää.

Kutsu maajoukkueleirille antoi valtavan energialatauksen ja vieläkin enemmän harjoittelumotivaatiota. Olen aina unelmoinut maajoukkueessa pelaamisesta. Jos joskus saan pukea maajoukkuepaidan ylleni – no, silloin kyllä minua jännittää.

Osmo Ojala

Minun energiatasoni on aika tasainen, ja ylläpidän sitä liikunnalla ja liikkumalla ihmisten parissa. Saan arkiliikuntaa kesäisin puutarhatöissä ja talvisin lumitöissä. Se on monin tavoin palkitsevaa, ja minä kuulun niihin harvoihin, joiden mielestä siivoaminen on mukavaa, koska siinä tulokset näkyvät heti. Aiemmin kun minun piti kirjoittaa pääkirjoitus jostain monimutkaisesta ilmiöstä, lähdin usein kävelylle. Päästyäni Järviseututalon kohdalle ajatukset olivat yleensä loksahtaneet paikoilleen.

Joskus on mukava katsella, kun toiset liikkuvat. Vietän aika paljon aikaa penkkiurheilijana paikallisissa jalkapallo-otteluissa.

Täällä Pietarsaaressa ruodin ajankohtaisia asioita kahdessa kahviporukassa, ja viime kesänä osallistuin vaimon kanssa suureen Rotary-konferenssiin Hampurissa. Hauskat, sattumanvaraiset ihmisten kohtaamiset antavat tosi paljon energiaa. Samoin kuin pojan kolmilapsisen perheen seuraaminen.

▼ Visa fler... ▼