Herrfors 24/7-sovelluksella voi nyt seurata myös omaa kaukolämmön kulutusta.

Lisää sisältöä Herrforsin sovellukseen

Herrfors

Herrforsin 24/7-sovelluksen sisältö laajenee. Uusin tulokas on palvelu, jossa asiakas pystyy seuraamaan kaukolämmön kulutustaan.

”Kaukolämpöpalvelu on jo käytössä Android-puhelimissa ja pian myös Applen laitteissa. Se toimii samalla tavalla kuin sähkönkulutuksen toiminto”, kertoo Herrforsin visual copywriter Anniina Aho.

Sovellus sisältää jo entuudestaan muun muassa häiriökartan ja sähkömarkkinoiden päiväkohtaisen spot-hinnan. Lisäksi sillä voi tarkastaa oman sähkönkulutuksen, ilmoittaa sähkövioista, antaa palautetta tai soittaa Herrforsin asiakaspalveluun napinpainalluksella.

Soittajan ja vikailmoituksen tekijän tulee kertoa, kuka soittaa ja mistä, ilmoittaa puhelinnumeronsa ja arvioida sähkökatkon laajuutta.

Ne asiakkaat, joilla ei ole sovellusta käytössä, voivat saada tekstiviestillä tietoa sähkökatkoista. Edellytyksenä on, että asiakas on ilmoittanut Herrforsille haluavansa tekstiviestipalvelua. Siitä ilmoitetaan joko soittamalla asiakaspalveluun tai aktivoimalla palvelu Herrforsin verkkosivuilla.