Herrfors 24/7 omfattar nu även möjligheten att följa den egna fjärrvärmeförbrukningen.

Ännu mera innehåll i Herrfors app

Herrfors

Innehållet på appen Herrfors 24/7 växer. Det senaste tillskottet är en tjänst där kunden kan följa sin fjärrvärmeförbrukning.

”Tjänsten för fjärrvärme är redan i bruk på Androidtelefoner och snart finns den även på Apples apparater. Den fungerar på samma sätt som tjänsten för elförbrukningsfunktionen”, berättar Anniina Aho, visual copywriter på Herrfors.

Från tidigare finns bland annat avbrottskartan och det dagsaktuella spotpriset på elmarknaden på appen. Dessutom kan man kolla sin egen elförbrukning, rapportera elfel, ge respons eller ringa upp Herrfors kundtjänst med ett knapptryck.

Den som väljer att ringa och göra felanmälan behöver kunna berätta om vem det är som ringer och varifrån, uppge sitt telefonnummer och bedöma omfattningen på elavbrottet.

Kunder som inte har appen kan få information om avbrott via sms. Det här förutsätter att man har meddelat Herrfors att man vill ha sms-tjänsten, antingen genom ett telefonsamtal till kundtjänst eller genom att aktivera tjänsten på Herrfors webbplats.