Vetelin Energia saa piakkoin uuden toimitusjohtajan.
Karolina Isaksson

Uusi toimitusjohtaja

Vetelin Energia

Vetelin Energia siirtyy keväällä uuden toimitusjohtajan komentoon. Rekrytointiprosessi alkoi joulukuussa 2018 ja oli loppusuoralla helmikuun puolivälissä. Tämän lehden tavoittaessa asiakkaat pitäisi olla selvillä, kuka seuraa Juha Kauppista, joka on ollut toimitusjohtajana helmikuusta 2012.

”Olemme saaneet kohtuullisesti hakemuksia, ja ehdokkaat on haastateltu ja he ovat suorittaneet testit, jotta löytäisimme sopivimman henkilön. En voi tässä vaiheessa kertoa enempää”, sanoi rekrytointiprosessia hoitava hallituksen puheenjohtaja Erkki Lassila juuri ennen lehden painamista.

Yhtiö on kasvanut viime vuosina sekä liiketoiminta-aloiltaan että henkilöstöltään. Vetelin Sähkölaitos Oy ja Vetelin Lämpö Oy yhdistyivät vuodenvaihteessa 2015–2016 Vetelin Energiaksi. Vetelin kaukolämpöverkko avattiin v. 2016 ja viime vuonna ostettiin Oy Kontaktor Ab, joka tekee sähköasennuksia lähinnä Vaasan seudulla.

Emoyhtiö Vetelin Energialla on 12 työntekijää, ja se on 100 %:sesti Vetelin kunnan omistuksessa. Tytäryhtiö Kontaktorilla on 25 työntekijää.