Mikä on kaunein paikka Pohjanmaalla?



Osmo Nissinen

 

Osmo Nissinen,
 

Ylivieska

Vaasa! Se on pirteä ja kaunis kesäkaupunki, paljolti merenläheisyyden takia. Käyn Vaasassa monta kertaa vuodessa ja tunnen kaupungin oikein hyvin, sillä opiskelin ja työskentelin siellä aiemmin neljä vuotta. Pohjanmaalla on monta muutakin hienoa paikkaa ja ihmiset ovat upeita.



Emelie Wärn

 

Emelie Wärn,
 

Luoto

Wärnum Ähtävällä, jossa olen viettänyt lapsuuteni. Se sijaitsee Ähtävänjoen varrella, ja siellä on hyvin kaunista ja rauhallista. Toinen hyvä puoli Wärnumissa on, että tunnen siellä kaikki. Vanhempani asuvat siellä ja käyn siellä niin usein kuin pystyn. Mutta viihdyn hyvin täällä Luodossakin.





Tore Sandström

 

Tore Sandström,
 

Luoto

Näkymät Gertrudsbron-sillalta! Molemmille puolille. Asun Eugmossa, joten nautin näköalasta lähes päivittäin. Maisema on hieno vuoden ympäri, mutta toki kaunein kesäisin. Liikun kesällä usein veneellä ja näen silloin monia kauniita paikkoja Luodon saaristossa, mutta jos täytyy valita, sanon Gertruds.



Heli (ja Leo) Jumeri

 

Heli (ja Leo) Jumeri,
 

Oulainen

Koti on hienoin paikka! Sillä ei ole väliä, millä paikkakunnalla asuu, kunhan avain sopii oveen ja voi tuntea olevansa turvassa. Asumme Oulaisissa ja olemme nyt päiväretkellä Ylivieskassa. Olen asunut myös Ylivieskassa mutta en viihtynyt. Mieluiten asuisin syrjässä maaseudulla, naapureiden näköpiirin ja kuulomatkan ulkopuolella.


KUVAT: Karolina Isaksson