Joel Bexar. Viettää vapaa-ajallaan aikaa luonnossa tai harjoittelee Vera-bordercolliensa kanssa.
Eva-Stina Kjellman

Joel vastaa kysymyksiisi

Kruunupyyn Sähkölaitos

Onko sinulla kysyttävää sähköliittymistä, mikrotuotannosta tai kaapelien sijainnista? Tai onko sähköverkossasi poikkeavuuksia?

Silloin voit ottaa yhteyttä Joel Bexariin, joka on viime keväästä lähtien toiminut Kruunupyyn Sähkölaitoksen teknisen sähköverkkopuolen uutena työnjohtajana. Hän on linja-asentajien esimies ja vastaa muun muassa työ- ja maastosuunnittelusta sekä yhteydenpidosta maanomistajiin ja muihin osapuoliin.

Pienemmän sähköyhtiön työnjohtajana Joel pääsee nauttimaan kahden maailman parhaista puolista – hallinnollisista toimistotehtävistä yhdistettynä käytännön työhön maastossa.

”Jos joku linja-asentajistamme on poissa tai kentällä tarvitaan lisäresursseja, voin tarvittaessa tuurata. Sillä tavalla pysyn ajan tasalla linja-asentajan töistä ja saan lisää kokemusta”, hän kertoo.

Eräs suuremmista nykyhankkeista keskittyy kasitien viereisen Kruunupyyn teollisuusalueen keskijänniteverkon rengassyöttömahdollisuuksien laajentamiseen ja parantamiseen. Ilmajohtoja korvataan maakaapeleilla ja uusia muuntoasemia rakennetaan.

Joel Bexar on koulutukseltaan sähkövoimainsinööri. Hän on aiemmin työskennellyt pääasiassa sähkö- ja automaatioalalla, viimeksi AMADA Automation Europelle. Kruunupyyn Sähkölaitoksen avoin työnjohtajan paikka herätti heti Joelin kiinnostuksen.