ENSIJULKAISU. Katternö-lehteä voi nykyään lukea verkkolehtenä ja myös kännykällä, Natalie Lassila ja Jakob Wikström kertovat.

Katternö-lehti nyt älylaitteella ja paperilla

Nyt voit jakaa Katternön artikkeleita ja ”tykätä” niistä sosiaalisessa mediassa. Lehden tämä numero on samalla Katternön ensimmäinen e-lehti.

”Sisältö on sama kuin paperijulkaisussa, mutta digitaalinen versio on helposti saatavilla niille, jotka ovat tottuneet lukemaan tekstiä näytöltä, kertoo Wikström Median toimitusjohtaja Jakob Wikström, joka on kehittänyt Katternö-lehden nettiversiota.”

Paperilehti tipahtaa vanhaan tapaan asiakkaiden postiluukusta, kun taas e-lehti on enemmänkin paperiversion täydennys, joka entisestään lisää levikkiä. Muutoksen myötä artikkelit on helpompi löytää hakukoneilla.

”Lähtökohtana on ollut siirtää lehden tyyli ja ajattelutapa verkkoon, mutta lehden ulkoasun suhteen kyseessä on kaksi täysin erilaista tekotapaa, kertoo Wikström Median graafinen muotoilija Natalie Lassila.”

”Paperilehti on suosittu muun muassa siksi, että se on helppo hahmottaa. Sen sijaan kännykällä näkee vain yhden asian kerrallaan, joten olemme tehneet kovasti töitä luodaksemme artikkeleille ja raporteille loogisen jatkumon”, Wikström selittää.

E-lehti toimii kaikenlaisissa verkkolaitteissa – älypuhelimissa, tableteissa, läppäreissä ja pöytäkoneissa.

Katternö-lehden vanhemmat numerot ovat edelleen ladattavissa PDF-muodossa yhtiön verkkosivuilta.

Osoite digiversioon on katternodigital.fi.