Hiljattain numeronsa vaihtaneet asiakkaat voivat ilmoittaa uuden numeronsa sähköpostitse kronoby.elverk@keab.fi tai puhelimitse 06-824 2200.

Automaattinen sähkökatko-ilmoitus

Kruunupyyn sähkölaitos

Kruunupyyn Sähkölaitos uudistaa melko vanhaa SMS-sähkökatkopalveluaan, jolla tiedotetaan asiakkaille sekä suunnitelluista että suunnittelemattomista katkoksista. Vanha sähkökatkopalvelu on vaatinut manuaalista työtä viestien lähettämiseksi asiakkaille.

”Olemme nyt ostaneet uuden SMS-palvelun, joka kommunikoi automaattisesti sähköverkkoa valvovan ohjelman kanssa. Tämä tarkoittaa, että myös ilmoitukset sähkökatkoista lähetetään jatkossa automaattisesti”, selittää Kruunupyyn Sähkölaitoksen toimitusjohtaja Fredrik Näse.

Niin kutsuttujen pikakytkentöjen kohdalla ei lähetetä ilmoitusta, mutta asiakkaat saavat pidemmistä katkoksista tekstiviestin tietyn minuuttimäärän jälkeen.

Uudelleenjärjestely on tällä hetkellä testivaiheessa. Toiveena on, että täysin automatisoidut ilmoitukset ovat käytössä ennen vuodenvaihdetta.

”Jos asiakas saa KEAB:ltä (Kruunupyyn Sähkölaitos) sähkökatkoilmoituksen, hän voi toisin sanoen olla varma siitä, että me Kruunupyyn Sähkölaitoksella olemme tietoisia katkoksesta”, Näse kertoo.