Herrforsin uudessa sovelluksessa voit mm. optimoida sähköautosi latauksen ja seurata sähkönkulutustasi.
Herrfors

Uusi sovellus auttaa pitämään kirjaa

Herrfors

Seuraa sähkön hintoja, optimoi sähköauton lataus ja pidä kirjaa laskuista – Herrforsin uudella sovelluksella voit tarkkailla sähkönkulutustasi. Sovelluksen voi ladata Google Playsta ja App Storesta.

Sovelluksen käyttöönotto edellyttää, että olet Herrforsin sähkönmyyntiasiakas. Sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kaikki toiminnot ovat tällä hetkellä ilmaisia. CIO Robert Ståhl toivoo, että mahdollisimman monet kokeilevat sovellusta ja antavat siitä palautetta.

”Tämä on ensimmäinen versio. Jatkamme sisällön kehittämistä testikäyttäjiemme palautteen perusteella. Sähkön hintojen ja oman kulutuksen seuraaminen on jatkossakin ilmaista, mutta latausoptimoinnin suhteen otamme jossain vaiheessa käyttöön pienen kuukausimaksun.”

Uusi sovellus on huomattavasti monipuolisempi kuin vanha 24/7-palvelu sekä myös modernimpi teknisesti ja puhtaasti ulkonäöllisesti.

”On mielenkiintoista seurata, miten sovellus otetaan vastaan. Tarkastelemme jo mahdollisuutta sen laajentamiseen verkkotieto- ja kaukolämpömoduuleilla”, Robert Ståhl kertoo.