I Herrfors nya app kan du bland annat optimera din elbilsladdning och följa med din elförbrukning.
Herrfors

Ny app hjälper dig hålla koll

Herrfors

Följ med elpriserna, optimera elbilsladdningen och ha koll på dina fakturor – med Herrfors nya app kan du ha koll på din elförbrukning. Appen finns att ladda ner både via Google Play och App Store.

Appen förutsätter att du är elförsäljningskund hos Herrfors. För att komma i gång behöver du identifiera dig med dina egna nätbankskoder eller mobilcertifikat. Just nu är alla funktioner gratis, och CIO Robert Ståhl hoppas att så många som möjligt testar appen och hör av sig med feedback.

”Det här är en första version. Tanken är att vi ska fortsätta utveckla innehållet baserat på återkopplingen. Att ha koll på elpriserna och den egna förbrukningen kommer även i fortsättningen att vara gratis, men i fråga om laddningsoptimeringen planerar vi senare en månadsavgift.”

Den nya appen är betydligt mer mångsidig än den gamla 24/7-tjänsten. Den är dessutom mer modern, både tekniskt och utseendemässigt. Från och med februari börjar Robert Ståhl följa med hur många som laddar ner den.

”Det blir intressant att följa med hur appen tas emot. Här finns också potential att utveckla ytterligare tjänster. Vi tittar redan på möjligheten att bygga på med moduler för nätinformation och fjärrvärme i samma plattform.”